Általános szerződési feltételek

Az általános szerződési feltételeket a gazda a szolgáltatás igénybe vételével elfogadja.

A fizioterapeuta minden esetben az állatorvos által felállított diagnózis alapján határozza meg a kezelések menetét és tematikáját, ezért kérjük, hogy az állatorvosi diagnózist, zárójelentést az első alkalommal bemutatni szíveskedjenek!

A sikeres gyógymód záloga a közös munka, ezért kérjük a gazdikat, hogy mindig figyeljék a kedvencüket és ha bármilyen problémát, állapotváltozást, esetleges rendellenességet tapasztalnak, tájékoztassák erről a fizioterapeutát.

A fizioterápiás kezelések menetét, tematikáját mindig a fizioterapeuta határozza meg, az előzetesen felállított állatorvosi diagnózis és a kutya fizikai- és lelki állapotához igazítva.

Bizonyos esetekben a fizioterápiás kezelés negatív hatással lehet a kutyára (kontraindikáció), ezért fontos tudnivaló, hogy hasmenés, hányás, láz, gyulladásos és/vagy fertőző betegség esetén az állat nem kezelhető!

Kérjük, hogy a kezelés megkezdése előtt legalább 4 órával már ne etessük az állatot és közvetlen előtte adjunk lehetőséget az állatnak, hogy elvégezze a dolgát!

Kizárólag ápolt, tiszta szőrzetű, külső- és belső élősködőktől mentes, a mindenkor hatályos állatorvosi előírásoknak megfelelő oltásokkal rendelkező állat kezelhető! Kérjük, az első kezelés alkalmával az állat oltási könyvét hozza magával!

Fizioterapeutás kezelésen csak jól szocializált, agressziótól mentes kutyát áll módunkban fogadni. Ezek meglétét és az ezzel járó következményeket a fizioterapeuta határozza meg, amelyek alapján akár meg is tagadhatja a további együttműködést!

Amennyiben az előre egyeztetett időpont mégsem megfelelő, kérjük minél előbb a jelezze telefonon, vagy írásban (e-mail, viber, messenger).

A kezelés lemondására az alábbi feltételek vonatkoznak:

  • ha a lemondás 72 órán belül történik, a kezelés árának 50%-át
  • ha a lemondás 48 órán belül van, a kezelés árának teljes összegét ki kell fizetni

Késés esetén a kezelési idő a késés idejével csökken, amennyiben ez több, mint 20 perc, a terapeuta megtagadhatja a kezelést, ugyanakkor a kezelés teljes összegét ebben az esetben is meg kell fizetni!

Kérjük, hogy a rendelőben és környezetében ne zavarják a kezelést, illetve pórázon vezessék a kedvenceket.

Amennyiben a kezelési időpont előtt érkeznek és a terapeuta nincs még a kezelőben, kérjünk várjanak a megbeszélt időpontig a várakozásra kialakított helységben, területen!

Minden állat a gazdája felelősségére vehet részt a kezeléseken és tartózkodhat a kezelőben. Az állat által okozott esetleges személyes sérülésért és anyagi kárért, a kezelőn belül és a kezelőn kívül egyaránt az állat gazdája felel, az okozott kárt az állat gazdája köteles megtéríteni. A felelősség kizárólag az állat gazdáját terheli.

A kezelésre kérjük, hogy csak a kezelendő kutyát hozza magával!

A ki- és bejutásnál kérjük ügyeljen az esetlegesen ott tartózkodó másik állatra, és csak a terapeuta engedélyével lépjen ki- vagy be az ajtón!

Kérjük, hogy a kutyaürüléket a rendelő területén a gazda minden esetben szedje fel a kedvence után!

A kezelőben történő fotózás, videózás tilos! A terapeuta által készítendő médiaanyagok csak a gazda előzetes beleegyezésével történhetnek, és az így készült adatállományt a honlapon megtalálható adatvédelmi irányelvek alapján kezeljük! (http://www.dogology.hu/adatvedelem/)

Az általános szerződési feltétleket a terapeuta az első kezelés alkalmával minden esetben átadja a gazdának.

Kérem az állatok tulajdonosait a fent leírtak maradéktalan betartására!

Panasz, probléma esetén kérjük írjon az info@dogology.hu e-mail címre!