Kutyaoktatás

Talán sokak számára ismerős a helyzet, amikor a család kedvence szétrágja a cipőt, mindenkire felugrál, séta közben húz a pórázon, felássa a kertet, vagy hosszas könyörgés után sem hajlandó bejönni a gazdihoz. Az ilyen szituációk megoldása sokszor reménytelennek tűnő feladatok, pedig egy hozzáértő szakember segítségével könnyen megtanulhatóak azok technikák, amelyek segítségével búcsút inthetünk a bosszús helyzeteknek. A kutyaoktatás során közösen tanuljuk meg azokat az alapokat a gyakorlatban, amelyek segítségével számos ügyességi vagy engedelmességi feladat könnyen elsajátítható.

Milyen módszerrel tanítok?

Számomra fontos, hogy a tanítás során a kívánt viselkedést nem kényszerrel vagy erővel érjük el, hanem ún. pozitív megerősítéssel, jutalmazással, amelynek eredményeként a kutya szívesen tanul és örömmel dolgozik a gazdával.

Miért jó az egyéni képzés?

Az egyéni oktatás előnye, hogy a tananyag, a tempó, a foglalkozások sűrűsége és a helyszín teljes mértékben a kutya-gazda páros igényeihez igazodik. A rugalmas időbeosztásnak köszönhetően így azoknak is lehetősége nyílik a kutyázásra, akik munkájuk miatt eddig nem tudtak kötött időpontokhoz alkalmazkodni. Az egyéni képzés hatékonysága kiemelkedő, hiszen az oktatás során a gazda aktív részvételével már néhány foglalkozást követően érhetünk el eredményeket.

kutyaoktatás

Az kutyaoktatás során a gazdi képes lesz arra, hogy:

  • akár játék közben is tudjon tanítani
  • tudjon jól dicsérni és jutalmazni
  • tudjon helyesen kommunikálni a kutyával
  • jó kapcsolata legyen a kutyájával
  • klikkerrel korlátlan számú trükköt tanítson a kutyájának
  • a korábbi problémás helyzeteket és eseteket megoldja

Jelentkezés itt!