Magamról

kutya-fizioterapeuta

Szentkuti Orsolya vagyok, kutya-fizioterapeuta, kutyaoktató, K99-es bíró és vizsgabiztos. A kisállatok iránti rajongás gyermekkorom óta tart, amelynek eredményeként mára már a mindennapjaim részévé vált a kutyázás.

2009-ben végeztem el az Általános Kinlógiai és Kiképzésvezető tanfolyamot, majd szintén ebben az évben került hozzám Hexe kutyám, aki sokat segített abban, hogy a megszerzett elméleti tudást a gyakorlatban is sikeresen alkalmazzam.

2013 óta K99-es bíróként és vizsgabiztosként is tevékenykedem, az így szerzett tapasztalatokat oktatóként is nap, mint nap alkalmazom a vizsgafelkészítési munka során.

Régi álmom vált valóra, amikor 2014-ben sikeres vizsgával zártam a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság által szervezett, kutya-fizioterapeuta képzést, így a kutyaoktatás mellett mára már kiemelten fontos szerepet játszik az életemben a kutyák rehabilitációja.

Szívügyem a felelősségteljes és kultúrált kisállatartás, jelenleg három kutya (Hexe, Spell és Lenke) és egy cica (Sisi) része a családunknak.

Külön öröm számomra, hogy a munkám a hobbim, amelynek minden perce arról szól, hogy hogyan segíthetek a kutyáknak és gazdáiknak, legyen szó oktatásról, vagy fizioterpiás kezelésről.

  • 2009 – Általános Kinológiai és Kiképzésvezető Tanfolyam (K3 Kinológiai Egyesület)
  • 2013 – K99 Vizsgabiztosi Tanfolyam (K99 Egyesület)
  • 2014 – Kutya-fizioterapeuta (Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság)
  • 2014 – a Kisállat Fizioterápiás Társaság tagja
  • 2015 – a Noé Állatotthon fizioterapeutája