Rollerre, ismét nagy műtétek várnak!

Roller-t már biztosan mindenki ismeri, hiszen ő a NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentő csoportjának angol bulldog babája. 8 hetesen altatásra adták le, mert fejlődési rendellenesség miatt nem tudott lábra állni. Minkét könyökében ficam volt, melyet Dr. Boda Attila amint lehetett meg is műtött. A műtét utáni elengedhetetlen fizioterápiáját Szentkúti Orsolya, a dogology.hu kutya-fizioterapeutája vállalta, heti 3 alkalommal támogatásként.
Roller a műtét óta folyamatos orvosi kontroll alatt áll, hiszen a növésben lévő lábacskáit folyamatosan konrollálni kell.

roller1

roller2

Sajnos a heti aktuális kontroll után nem kaptunk jó híreket. Mivel mind a két mellső làbában olyan súlyos az alkarcsontok különböző ütemű növekedése, hogy veszélyezteti a megfelelő könyökhelyzetet, ami hála a jól sikerült korábbi műtétnek most jó, így mind a két lábában át kell vágni az egyik csont növekedési zónáját.

Az egyik lábának műtétjére a jövő héten kerül sor. Amint a műtött lába megfelelően gyógyul, a másik lábát is meg fogja műteni Dr. Boda Attila.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Roller egy igazi kis hős, aki az eddigi megpróbáltatásokat is nagyon hősiesen viselte, nagyon jó beteg. Reméljük a most előtte álló két komoly műtétet is ilyen jó fogja viselni és nagyon gyorsan ismét 4 lábon fog szaladgálni.
Mi tudjuk, itt egy újabb NOÉs CSODA van kibontakozóban, ez a kiskutya felnőtt korára teljes, mozgékony, boldog életet fog élni!

roller5

Forrás: www.noeallatotthon